Palthe Stomerij is sinds 30 jaar actief als wasserette, stomerij, strijkservice en kledingreparatie. De meest uiteenlopende diensten worden u aangeboden. Alle stoffen/textiel reinigen wij. In onze wasserette kunt u zelf uw (bedrijfs)was doen tijdens winkeltijden: duurzaam, tijdbesparend en goedkoper dan thuis. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Stomen
  • Wassen
  • Kledingreparatie
  • Strijken
  • Leerbehandeling

Ideaal voor particulieren, kantoren, instellingen, hotels, restaurants en sportclubs.

Wij spreken en begrijpen volgende talen : Nederlands, Engels, Frans en Turks.

Stomen

Wij behandelen uw stoomgoed met zorg en aandacht. Alle kleding wordt op vlekken gecontroleerd en bij onvoldoende resultaat wordt het nog een keer extra behandeld.  

Wij werken ook samen met Cleanway, dit voor bedrijven die bedrijfskleding laten reinigen.

Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt.  

Wist u dat wij voor donsjassen, ook de duurdere merken, onze hand niet omdraaien? Wij zien deze zeer regelmatig in onze stomerij en krijgen ze perfect schoon.  

Wassen

Geef ons uw vuile was en een paar uur later is het uw schone was! klaar. Uw wasgoed wordt gewassen, gedroogd en opgevouwen. Als u dat wilt wordt wasverzachter of stijfsel toegevoegd. Naast de gewone was kunt u ook uw vitrage of gordijnen bij ons laten wassen. Net zoals dekbedden, dekens, slaapzakken, bankstelhoezen en dergelijke.

Uw kleding en textiel wordt warm gereinigd met water en biologisch afbreekbare wasmiddelen. In de extra grote wasmachine past de was en is daardoor in één keer klaar. Zo houden ook allemaal dezelfde heldere kleuren. Wassen, drogen en afwerken gaat tijdens een behandeling in één moeite door. De toekomst van milieuvriendelijk wassen vindt u vandaag dus al bij ons. Ideaal voor particulieren, instellingen, hotels, restaurants en sportclubs.

Kledingreparatie en leerbehandeling

Voor alle soorten kledingreparaties of herstelwerk en leerbehandeling kunt u bij ons terecht.

Het is jammer als u kleding of leer niet meer draagt als ze stuk is en door ons gemakkelijk gerepareerd of vermaakt zou kunnen worden. Breng uw kapotte of te verstellen kleding gewoon naar Palthe Stomerij. Ritsen inzetten of vervangen, broekspijpen of mouwen inkorten, gordijnen vermaken: alle voorkomende reparaties voeren wij graag voor u uit.

Strijken

Sommige klanten bellen ons om hun overhemden en dergelijke te laten strijken en andere geven weer de hele wasmand mee. Wij doen het allemaal even graag want wassen en strijken zijn onze specialiteiten! Met ons heel service-pakket kiest u die services die u graag door ons wil laten doen

Altijd een flinke voorraad gewassen en gestreken kleding in uw kast, zodat u nooit meer misgrijpt? Het kan, met onze strijkservice, wij leveren ze fris en glad gestreken. En dat voor een prijs die u positief zal verbazen.

Wij behandelen uw stoomgoed met zorg en aandacht. Alle kleding wordt op vlekken gecontroleerd en bij onvoldoende resultaat wordt het nog een keer extra behandeld.

Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt. Wist u dat wij voor donsjassen, ook de duurdere merken, onze hand niet omdraaien? Wij zien deze zeer regelmatig in onze stomerij en krijgen ze perfect schoon.